logotype logotype

Aktuellt

Aktuellt i styrelsen

Som många andra båtägare är vi i styrelsen ute på sjön och havet. Semester med andra ord.

Vi önskar er alla en fin båtsommar!

Senaste från styrelsen: Informationsblad

Planerade styrelsemöten 2022
Nr 7 25 augusti
Nr 8 29 september
Nr 9 27 oktober
Klubbkonferens 12 november
Nr 10 24 november
Nr 11 15 december

Informationsblad 2022

Informationsblad maj

Informationsblad juni

Båt och motorstölder

22-08-03

För kännedom. Minst 3 st växelhus tillgripna från Österåker & Edsviken. 2st Mercury 200+Hk samt från en Mercury 300Hk. Enligt obekräftade uppgifter så ska det även skett fler stölder från Mercury motorer i samma region.

22-07-26

Det har förekommit rekande mot båtar på Gräddö under dagen av 3 personer i en Yamarin 540 Båtarna som var av intresse hade samtliga Yamaha motorer, en Anytec 747 var uppenbarligen av största intresse, men den är nu flyttad av ägaren.

22-07-17

Nytt meddelande från Kent Pettersson i gruppen Larmkedja Roslagen Båtsamverkan
Vi har med största sannolikhet en liga från Litauen i området. Det har under lördagskvällen varit en mindre insats från min sida, Sjövärnskåren (Bra jobbat Janne 🙂 och Polisen där 3 män identifierades under en insats i Hysingsvik där vi upptäckte misstänkt verksamhet. Polisen var där med 3 patruller och 4 av fordonen finns också dokumenterade. Ingenting är officiellt bekräftat av Polisen men av de 3 männen som påträffades så är ingen misstänkt för brott i nuläget. Jag vet att det var minst 2 (kanske3) män till som inte fanns på platsen då Polis kom dit. Bilder på fordon finns vilket jag inte får lägga upp här men de är publicerade i min Facebook grupp. Det är bara en tidsfråga innan vi har nya stölder för det här är en gruppering med stora resurser. Mvh ./Kent Bergshamra Brottsamverkan

BAS 3

Introduktionen av BAS 3 är uppskjuten. Se mer information under Utbildning!